Książki kucharskie Podręcznik kucharski z roku 1927 Zespół Redakcyjny 0 Podręcznik kucharski : 18 przepisów dla sporządzania delikatnych potraw z prawdziwego toruńskiego makaronu. Wydawca: Toruńska Fabryka Makaronu, druk: 1928, Toruń, Pomorska Druk. Rolnicza. Tagiksiążka kucharskarok 1928Toruńska Fabryka Makaronu FacebookTwitterPinterestWhatsApp Poprzedni artykułPrzepisy z książki „Rajstwo czyli Błogość odżywiania się surowemi roślinami” – dla wielbicieli octuNastępny artykułSpołeczne Opisywanie Fotografii PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ KUCHARZ POLSKI DLA MŁODYCH GOSPODYŃ 24 lutego 2024 Zbiór dla kuchmistrza tak potraw jako ciast robienia wypisany roku 175... 23 lutego 2024 Nadworny kuchmistrz polski 8 lutego 2024 ZOSTAW ODPOWIEDŹ Anuluj odpowiedź Komentarz: Proszę wpisać swój komentarz! Nazwa:* Proszę podać swoje imię tutaj E-mail:* Wpisałeś nieprawidłowy adres e-mail! Wpisz tutaj swój adres e-mail Strona Internetowa: Zapisz moje nazwisko, adres e-mail i stronę internetową w tej przeglądarce na następny raz, gdy skomentuję. Zespół Redakcyjny Pod naszym patronatem XIV Noc Muzeów Wernisaż wystawy pt. „ Geometria Gaudi... Muzeum Przyrody i Techniki w Starachowicach zaprasza na wernisaż wystawy pt. „ ... „Kwiatki Polskie” prosto ze Starachowi... Ekipa programu „Kwiatki Polskie”, którego emisję można oglądać w Telewizji Pols... Warsztaty archeologiczne „Żelazne Korz... Przed nami kolejna edycja „Żelaznych Korzeni” – warsztatów archeologicznych org... Udostępnienie zbiorów w internecie? Jeśli posiadają Państwo system do ewidencji zbiorów i chcieliby udostępnić eksp... Optymalizacja zarządzania zbiorami muz... Muzea na całym świecie stawiają czoła rosnącym wyzwaniom związanym z efektywnym...