Książki kucharskie Podręcznik kucharski z roku 1927 Zespół Redakcyjny 0 Podręcznik kucharski : 18 przepisów dla sporządzania delikatnych potraw z prawdziwego toruńskiego makaronu. Wydawca: Toruńska Fabryka Makaronu, druk: 1928, Toruń, Pomorska Druk. Rolnicza. Tagiksiążka kucharskarok 1928Toruńska Fabryka Makaronu FacebookTwitterPinterestWhatsApp Poprzedni artykułPrzepisy z książki „Rajstwo czyli Błogość odżywiania się surowemi roślinami” – dla wielbicieli octuNastępny artykułSpołeczne Opisywanie Fotografii PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ KUCHARZ POLSKI DLA MŁODYCH GOSPODYŃ 24 lutego 2024 Zbiór dla kuchmistrza tak potraw jako ciast robienia wypisany roku 175... 23 lutego 2024 Nadworny kuchmistrz polski 8 lutego 2024 ZOSTAW ODPOWIEDŹ Anuluj odpowiedź Komentarz: Proszę wpisać swój komentarz! Nazwa:* Proszę podać swoje imię tutaj E-mail:* Wpisałeś nieprawidłowy adres e-mail! Wpisz tutaj swój adres e-mail Strona Internetowa: Zapisz moje nazwisko, adres e-mail i stronę internetową w tej przeglądarce na następny raz, gdy skomentuję. Zespół Redakcyjny Pod naszym patronatem Noworoczna okazja na rozwój z systemem M... Biblioteka w muzeum (i nie tylko) Moduł biblioteczny w systemie Muzeo jest dedykowany do zarządzania zbiorami ksi... Zimowy Wjazd do Huty 2025- Muzeum Przy... Muzeum Przyrody i Techniki w Starachowicach jak co roku, podczas ferii zimowych... Profesjonalna ewidencja zbiorów Każdy pracownik muzeum doskonale zdaje sobie sprawę, jak ważna jest dokładna i ... Pierwsze z cyklu spotkań – prelekcji d... Prelekcja trwała 90 min. Obok traktatów o czarownictwie, które były czytane prz... EKSPOZEO – uniwersalny pomocnik ... EKSPOZEO to wyposażony w wiele funkcjonalności system, który pomoże muzeom i in...