Rajstwo czyli Błogość odżywiania się surowemi roślinami: niezbędne uzupełnienie każdej książki kucharskiej. Wydawnictwo: „Przewodnik Zdrowia” Czarnkowski, drukarnia Ludwika Wróbla w Berlinie, Koppenstr. 12. Rok wydania: 1904.
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/acd90988f14bff15618f0758b5f4e272.png)
Sos kwaskawo-mocny
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/775603ce7a4c555cc78ad75472ab2936.png)
Sos kwaskawo-słodki
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/a6f59a6fd49b49d131cadb6730ea6e95.png)
Sos łagodnie kwaskawy
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/f15ab64cab6dcffeb2bc240067fd94b1.png)
Sos świeżo kwaśno-słodki
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/065238ab3276517206e75db8f3208b69.png)
Sos kwaśno-wiśniowy
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/fcdcc538bff38d865c5b112e9875128d.png)
![](https://muzeon.pl/wp-content/uploads/2023/12/6f0860437bc41cc9d29b7ef5a1e72605.png)