Książki kucharskie Zdrowa Kuchnia |1944 |cz.1 – Zupy Zespół Redakcyjny 0 „Praktyczna Książka Kucharska” autorstwa Franciszki Gensówny. Wydawnictwo Michał Kowalski. Lwów 1944 Tagiksiążka kucharskakulinariaprzepisyzupazupy FacebookTwitterPinterestWhatsApp Poprzedni artykułRadioodbiorniki z kolekcji Janusza TomsiNastępny artykułGrudzień w Muzeum Miasta Gdyni! PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ KUCHARZ POLSKI DLA MŁODYCH GOSPODYŃ 24 lutego 2024 Zbiór dla kuchmistrza tak potraw jako ciast robienia wypisany roku 175... 23 lutego 2024 Nadworny kuchmistrz polski 8 lutego 2024 ZOSTAW ODPOWIEDŹ Anuluj odpowiedź Komentarz: Proszę wpisać swój komentarz! Nazwa:* Proszę podać swoje imię tutaj E-mail:* Wpisałeś nieprawidłowy adres e-mail! Wpisz tutaj swój adres e-mail Strona Internetowa: Zapisz moje nazwisko, adres e-mail i stronę internetową w tej przeglądarce na następny raz, gdy skomentuję. Zespół Redakcyjny Pod naszym patronatem Noworoczna okazja na rozwój z systemem M... Biblioteka w muzeum (i nie tylko) Moduł biblioteczny w systemie Muzeo jest dedykowany do zarządzania zbiorami ksi... Zimowy Wjazd do Huty 2025- Muzeum Przy... Muzeum Przyrody i Techniki w Starachowicach jak co roku, podczas ferii zimowych... Profesjonalna ewidencja zbiorów Każdy pracownik muzeum doskonale zdaje sobie sprawę, jak ważna jest dokładna i ... Pierwsze z cyklu spotkań – prelekcji d... Prelekcja trwała 90 min. Obok traktatów o czarownictwie, które były czytane prz... EKSPOZEO – uniwersalny pomocnik ... EKSPOZEO to wyposażony w wiele funkcjonalności system, który pomoże muzeom i in...